Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Naim Bytyqi

banimi ch orë/ditë 1 vit eksperiencë

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: banimi ch
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti