Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

An Me (0)

8 orë/ditë

Jam 23 vjece dhe dua te punoj si babysitter jasht vendit. Kush eshte i interesuar te me kontaktojeDetale Profili

 • Femër
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 600
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti