Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Shqipe Zvicerr (0)

orë/ditë 10 vite eksperiencë

Miredita Kerkoj 1 femer si kujdestare seriose per thmi dhe per punet e shpis. Me i kemi 2 thmi , dhe jetojm ne svicer. Orari i punes eshte 10 Or ne dite. 6 dite pun, dhe 1 dite te lir. Kujdestare femer prej 25-45. Flm 0041795952921Detale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: ...
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti