Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Suel Sab

8-10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si Babysitter ne Zvicer . Kam eksperience 0672440406

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8-10
  • Pagesa: 600 franga Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti