Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

Merlinda Ceku

24 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jetojm ne Ch dhe kerkojm Dado per tre femijet nga fillimi i muajt Maj 0041765039112

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti