Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

F M

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar per pun Ne gjermani si bebisitter.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: Mbi 300e
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti