Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Alije Alije

10 orë/ditë 2 vite eksperiencë

. Kemi ni djal (4) dhe ni qik(3) dhe kerkojme nje dado te qet dhe te kujdesshme dhe te me ndihmojë dhe ne punet e shtepise. Jetojm ne Zürich/ Svizer Te interesuarat mund te me kontaktojn ne ket Nr. +41765399554 600Fr pagesa plus uldha.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti