Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Edona Gashi (0)

orë/ditë 7 vite eksperiencë

kerkoj pune si miremajtese e shtepive dhe banesav .me kontaktoni ne kete numer 045521721 faleminderitDetale Profili

  • Femër
  • 7 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti