Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Elbasan Jam kujdestare

Katerina Cani

6 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam nje vajze 22 vjece nga qyteti i Elbasanit.Kam punuar ne shtepin e femijes ne qytetin tim 1 vit.Kam mbaruar shkollen per edukatore. Jam e martuar Kerkoj te vij bashk me bashkeshortin. Te dy japim edhe kurse kercimi.Jemi gamilje serioze.Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 6 ore orë / ditë
  • Pagesa: 700 €
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti