Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Bona Bona (10)

orë/ditë 20 vite eksperiencë

Pershendetje! Jam Bona,47 vjeve nga Tirana. Kam pervoje so babysitter prej 20 vitesh. Si ne itali edhe ne shqiperi. Do te deshiroja te punoja si babysitter ne shtetin gjerman. Jam nje person i qete edhe i dashur. Deshiroj te punoj ne nje famije te respektuar edhe te qete.Detale Profili

 • Femër
 • 20 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: 800 €
 • Transporti nga ana juaj
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti