Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Suzana Suzana

5dit orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje Kujdestare per Dy Femiet emi. Jetojm ne Ch kanton ST.Gallen. Duhet te jet nje njeri me Karakter te mir dhe e dashur me femi.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 5dit
  • Pagesa: 500fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti