Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Fekrije Rexhepi

5 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Te jete familje serioze kujdesem si per femijethe e mi,Detale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 5 orë / ditë
 • Pagesa: Si pas Marveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Tjera

/komuniteti