Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Yllka Buqi (0)

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam Yllka nga Tirana për momentin jam tek një familje në Olten deri më dat 10 Maij pastaj kam edhe 2 muaj nëse keni interes ju lutem lajmrohuni në numrin 0792328072Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 24 orë / ditë
  • Pagesa: 500chf
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti