Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

Ermira Kola

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje te nderuara , jam 23 vjece nga durresi E qet dhe teper korrekte. Nese jeni te interesuara me kontaktoni , faleminderitDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 800€
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti