Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Bardha Zh (0)

7-17:30 orë/ditë

Ofroj kujdestari per femije ne shtepine time orari nga ora 7 deri ne ora 17:30 kam punuar edhe ne qerdheDetale Profili

  • Femër
  • 7-17:30 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti