Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gladiola Gjikondaj (27)

8 deri 9 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e qete dhe e dashur me femijen i dua shume femijet pagesa e rruges nga ana juaj nqs e shifni te arsyeshme me telDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 8 deri 9 orë / ditë
 • Pagesa: 600euro
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Tjera

/komuniteti