Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

ilda ilda (0)

max7 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje Jam e interesuar te punoj si babysiter, ose pastrim banesash ne Castione , per muajin Qeshor . Kush ka interes le te kontaktoj ne email sildasilda85@gmail.comDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • max7 orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Fakulteti

/komuniteti