Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lina S.

- orë/ditë

Kerkohet kujdestare per Vajzen tone 3 Vjeqare. Punt e shpis, Gatimi duhen te jene. Paguhet vetem nje drejtim udhes. 500 Franga rroga, dhoma ne vete. Flm. Numri 0041762160500

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: 500 Franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti