Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Iliriana Qosa

8-16 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te kujdeset mir per femijen dhe te mos kete vonesa ne pune. nr kontaktues 045 238 340, Lagjja Tophane Prishtine, Preferoi Kujdestaret moshes 25-45 Vjece

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-16
  • Pagesa: Sipas Marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti