Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Fatime Hasani

07-19 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojme kujdestare dhe ndihmse per punet e shtepise. Menjehere deri me 21/28 korrik 0787787646

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 07-19
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti