Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Malishevë Kërkoj kujdestare

Arlinda Krasniqi

Sipas marrëveshjes orë/ditë

Jam nga Zvicrra kam dy fëmijë per më shumë informacion ju lutem te me kontaktoni ne numrin +41 76 238 17 42

Detale Profili

  • orari: Sipas marrëveshjes
  • Pagesa: Sipas marrëveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti