Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana Bytyçi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj ndihmese rreth puneve te shtepis si dhe rreth femijeve. Gjate kesaj kohe edhe une jam ne shtepi vetem se kam edhe angazhime tjera(provime)!

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti