Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Shala Mirlinda

8 deri 17 orë/ditë 25 vite eksperiencë

Kerkojm sa ma shpejt nje kujdestare te sjellshme per qiken ton per koh te gjat

Detale Profili

  • 25 vite eksperiencë
  • orari: 8 deri 17
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti