Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Mitrovicë Kërkoj kujdestare

V J

- orë/ditë

Kerkojm Kujdestare per Djalin 2 vjeq ne zvicerr afer Zürichut. Rruga kthyese, ushqimi dhe dhoma private jan te sigurume nese qendron 3 muj. Duhet te kujdeset per djalin kur jam une ne pun si dhe per shtepine kur e kam pushim. Vikendi i lir nese ke ku shkon.

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti