Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Donika G (21)

6 ore orë/ditë

Pershendetje nena te dashura jam e interesuar te punoj si kujdestare kam pervoj pune nuk kam obligime asgje.Nr kontaktues 049851183(viber)kaloni bukur.Detale Profili

 • Femër
 • 6 ore orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

/komuniteti