Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

M.s Kadriu

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj kujdestare per te moshuari ose babysitter per 1 femije ne gjermani,svicer, itali.Kam pervoj pune ,me dokumenta te regullta.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: Me marveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti