Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Taki A

i plot orë/ditë

Kerkojm nje ndihmse per dy te moshuar, jetojm ne zvicer.

Detale Profili

  • orari: i plot
  • Pagesa: sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti