Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edolina Shehu Shehu

8-6 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin,

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-6
  • Pagesa: 500fr Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti