Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gostivar Kërkoj kujdestare

Mirzana Mehmedi

7:00-21:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Te kete kujdes maksimal per femijer tan dhe e sjellshme ne familje. kush interess ne te lajmrohet ke ki numer +4176 231 52 29

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 7:00-21:00
  • Pagesa: 550-600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti