Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lutfije Hoti

10 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Te kujdeset per 2 femije nga fillimi i Qershorit

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 500fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti