Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Teuta KADRIU

3 deri 4 her ne jav orë/ditë

Kerkoj nje Kujdestare per 3 femit dhe Pastrim Banese. Mosha do jet prej 40 e perpjet. Prej 4 gusht per 3 muaj. Te interesuarit lajmroni ne viber ose whats upp 0041767608022

Detale Profili

  • orari: 3 deri 4 her ne jav
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti