Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ganimete Bajraktaraj

17:00 orë/ditë

Vi mag gjermanija me diuhet sa me. Shpejt te interesurat mun te me Martin ne tel Flm

Detale Profili

  • orari: 17:00
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti