Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Abnesa Fana (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoje pune si kujdestare per femij,kam pervoje pune kete pune e bej me mjaft pergjegjesi dhe perkushtim. 045567996 ++37745567996Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 220
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti