Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Vlorë Jam kujdestare

Marinela Karbunara

Sa ka nevoj orë/ditë

Ddua pune flmDetale Profili

  • Femër
  • Sa ka nevoj orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Tjera

/komuniteti