Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pogradec Jam kujdestare

Xhulia Xhako

Sa te kete nevoje punedhenesi orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kam nevoj me te vertet per nje pune...jam nene edhe vet dhedi mirte kujdesem per nje femij,sidomos per femijet deri 5 vjec..pordhe me te medhenj pasi une kam rritur dhe motrat e mia...pavarsisht se jam e vogel ne moshe,mund te bej cdo gje..madje dhe pune shtese nese eshte e nevojshme... Shum faleminderit..Detale Profili

 • Femër
 • 4 vite eksperiencë
 • Sa te kete nevoje punedhenesi orë / ditë
 • Pagesa: Mund te biem dakort
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti