Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

Jetmire Krasniqi (0)

— orë/ditë

Kerkoj babysiter prej 1 korrik ose prej 1 gust 2019 me kontaktoni ne vi er ose whatsapp 0041763953453Detale Profili

  • Femër
  • — orë / ditë
  • Pagesa: Me mar veshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti