Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drenusha Syla

8ore /dite orë/ditë

Pershendetje jam Drenusha Me vyn 1 kujdestare per djalin tem. Jam nga svicra.kush ka interes ju lutem me telefoni.

Detale Profili

  • orari: 8ore /dite
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti