Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Fatmira Da Silva Ferreira

- orë/ditë 5 vite eksperiencë

Une jetoj ne zvicer ne Lyss aktualish jame pa pune .Korrekte e dashur dhe e perkushtuar me femijetDetale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • - orë / ditë
 • Pagesa: Me marveshje
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti