Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

E E

Sipas marrveshjes orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj urgjent kujdestare me lajmroni 0041797362570

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Sipas marrveshjes
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti