Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

Teuta M.

Mas marveshje orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojm urgjent kujdestare:0041774604540

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Mas marveshje
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti