Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ondina Uka

07-17(10ore) orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkoj Kujdestare per foshnjen time, per afat gjat. Me duhet nga 01.07.2019. Ju lutem vetem kush eshte serioz le te lajmrohet

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 07-17(10ore)
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti