Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edona Rama

8orë orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje kujdestare per femije te interesuarat te lajmrohen ne 044 140 427

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8orë
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti