Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

A A

12 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kujdestare me disa vite pervoj kujdesem pe femi ne Zvicer dhe Gjermani. tel 0038977702314 viber whatts app

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 12
  • Pagesa: 700 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti