Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjeta Rexhepaj

5dit ne jav orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femit te mi urgjentisht ne biel bienne ne zviccer kerkoj qik serioze

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 5dit ne jav
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti