Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

A & H Tahiri

- orë/ditë

Pershendetje! Jemi te interesuar per nje babysitter ne Zvicer. Per vajzen tone 6 vjece. Jemi nje familje e rre gullt gjithashtu dhe kujdestarja duhet te jet e till. Mosha 21-33 vjece. Puna fillon 24\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'25 gusht. Ju mirepresim ne WhatsApp +41762118579

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: Bisedojme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti