Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fier Jam kujdestare

Ermelina Cjapi

8-10 ore ne dite orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam e interesuar per pune babysitter per ne gjermani .kam vite eksperienc pasi kam qen dhe ne zvicerDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8-10 ore ne dite orë / ditë
  • Pagesa: jo me pak se 500 €
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti