Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Luci Topi

8-17 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prsh.Jam kujdestare,Kam pervoje jam natyre e qete dhe e perkushtuar.Jam e lire prej fillimit te shtatorit.Flm

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-17
  • Pagesa: 700 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti