Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lauretta T

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Prsh.Dua te punoj si kujdestare.Kam pervoje me femijet.Per informatione te tjera me kontaktoni ne whatsapp.FlmDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 8 ore orë / ditë
 • Pagesa: -
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti

/komuniteti