Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Viti Kërkoj kujdestare

Flora D.

24 orë/ditë 10 vite eksperiencë

puna behet ne zvicer. personi kerkuar nga mosha 35 deri 50 duhet te jet e sjellshem. ka dhe pun shtepiake.

Detale Profili

  • 10 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti