Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Kërkoj kujdestare

F A

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojm nje Zonje mosha deri 40 vite, sjellje te mira dhe te paster per sherbim ne shtepi dhe nga pak psh. 2 ore pastrim. te interesuarit mund te fillojn menjeher.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti